Wil je een bericht plaatsen?
Stuur een mail naar nieuws@DESTO-utrecht.nl

Lid worden, wijzigen of stopzetten? Ga naar de lidmaatschapspagina's

Aanmelden Nieuwsbrief

DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

KNVB Programma

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Trainingsschema

Hieronder vindt u het volledige trainingsschema’s van DESTO voetbal.

Er is een normaal trainingsschema en een zogenoemd regenschema beschikbaar. Dit regenschema treedt in werking wanneer veld 4 om wat voor reden dan ook afgekeurd wordt of niet gebruikt mag worden. Indien veld 4 wordt afgekeurd, dan zal dit via de site kenbaar gemaakt worden. Als er nog niets op de site staat dan hieronder een aantal te hanteren regels, aangezien er niet constant iemand bij DESTO loopt om te bepalen of je kunt trainen:

  • Onweer/bliksem boven/vlakbij het veld? Dat betekent geen training en verplichte afgelasting! Dus direct het veld af of überhaupt niet gaan trainen als het al vlakbij aan het onweren is. (Als het onweer verder weg hangt is het geen probleem, het kan zeer plaatselijk zijn en overwaaien naar de andere kant, maar houd dan het mogelijk dichterbij komen van de onweersbui goed in de gaten).
  • Harde wind? Naar eigen inzicht wel/niet trainen. Zodra de goals over het veld gaan bewegen/omwaaien, is wel het moment om voor de veiligheid niet te gaan trainen of te stoppen. En continu wegwaaiende ballen is niet heel praktisch natuurlijk.
  • Harde regen? Naar eigen inzicht wel/niet trainen. Maar je mag gewoon trainen. Indien er plassen op het grasveld staat; inschikken op kunstgras.

Samenvattend: Voetbal is een buitensport, dus slechter weer hoort er ook bij. Alleen onweer en sneeuw op het veld is een no-go. Daarentegen alles in het redelijke! Mocht je vanuit de TC geen verdere verplichte afgelasting of advies krijgen, dan ben je vrij om zelf te bepalen of je het door laat gaan. Dit zal per team/trainer anders liggen.

oie_1cvtd3bjzba7