Wil je een bericht plaatsen?
Stuur een mail naar nieuws@DESTO-utrecht.nl

Lid worden, wijzigen of stopzetten? Ga naar de lidmaatschapspagina's

Aanmelden Nieuwsbrief

DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

KNVB Programma

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Toernooien

C.O.V. DESTO 90 JAAR UNIEK JEUGDVOETBALTOERNOOI 2018

Ons DESTO thuis toernooi vor volgend jaar 2018 voor de jongensteams JO08 t/m JO13 (F- t/m D-pupillen) is op dit moment nog niet gepland. Op de pagina van het thuistoernooi kun je zien welke teams/clubs zich hebben ingeschreven voor ons DESTO toernooi en in welke poule ze zijn ingedeeld.

Daarnaast kunnen de DESTO leiders/trainers zien of hun poule al wel of niet vol is. Is die nog niet vol willen we via deze weg vragen als jullie teams op de voetbaldagen tegenkomen en jullie zouden ze graag op het DESTO toernooi actief willen hebben, vraag ze het dan of nodig ze uit. Stuur dan een mail naar de toernooicommissie, dan regelen wij de rest.

Uit-toernooien 2016 – 2017
Naast ons eigen DESTO toernooi kunnen wij ons voorstellen dat er ook teams zijn die zich bij andere verenigingen willen inschrijven om daar een toernooi te gaan spelen. Daarvoor staat op de DESTO website een lijst met verenigingen waar DESTO een uitnodiging van heeft mogen ontvangen om daar te komen spelen.
In deze lijst staat de vereniging genoemd, waar de vereniging is gevestigd, de datum waarop het toernooi plaatsvindt en welke doelgroep actief is op die dag en het e-mailadres waar je je als team kunt inschrijven. Kijk ook nog goed naar de rubriek bijzonderheden of die wel of niet van toepassing zijn voor je team.

Wat is nu bedoeling
Ieder DESTO team moet zich zelf bij deze toernooien gaan inschrijven. Mocht je nog een toernooi weten en je vindt dat het toernooi aan de lijst moet worden toegevoegd geef dat dan door aan: DESTO-toernooi@DESTO-utrecht.nl

Wat is de juiste volgorde om je als DESTO team bij een toernooi in te schrijven. Inventariseer eerst of je op de datum van het toernooi alle spelers tot je beschikking hebt. Doe dit vooral bij toernooien die plaatsvinden op feestdagen of weekenden die gekoppeld zitten aan een vakantie. Lukt dat onverwachts niet en je hebt je al aangemeld, meld je dan op tijd af bij het toernooi.

We weten voor sommige toernooien is het nog ver weg, maar sommige toernooien zijn zo populair, dat ze dan ook snel vollopen, dus schrijf je op tijd in.

Toernooien
2017
PlaatsDatumDoelgroepOpmerkingenWaar aan te melden: