Wil je een bericht plaatsen?
Stuur een mail naar nieuws@DESTO-utrecht.nl

Lid worden, wijzigen of stopzetten? Ga naar de lidmaatschapspagina's

Aanmelden Nieuwsbrief

DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

KNVB Programma

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Nino’s

Trainer/Leider:
Trainer/Leiders: Ramona Dijkhuizen
Trainer/Leiders: Michiel Dijkhuizen
Training:
Zaterdag 8:30-9:30
De Nino’s zijn de allerjongste voetballers bij DESTO. Vanaf 4 jaar t/m 5 jaar kun je bij de Nino’s kennismaken met voetbal. Er wordt 1 keer per week getraind op de zaterdagochtend om 08.30 uur. Het doel is om plezier te maken en de bal je vriend te laten worden. Vanaf 6 jaar stromen deze spelers door naar de Champions League, waar zij kennis gaan maken met wedstrijdvoetbal door het spelen van een interne competitie.

De training
Tijdens de training hebben alle spelers een bal. Er zal in kleine groepjes een circuittraining met verschillende oefeningen en spelletjes worden gedaan. Aan het einde wordt een partijtje gedaan met maximaal 5 tegen 5 spelers. De training wordt verzorgd door enthousiaste ouders, onder leiding van de coördinatoren. Zij doen dit allemaal vrijwillig. Het is de insteek om in groepen van 5-8 kindjes per trainer/begeleider te trainen om genoeg persoonlijke aandacht te kunnen geven. Hulp kunnen wij altijd goed gebruiken!

Proefles
Heeft uw zoon of dochter interesse in voetbal? Laat hen dan een proefles meedoen. Alle kinderen mogen 2 x vrijblijvend meetrainen, voordat u definitief tot inschrijving overgaat. Aanmelden voor een proefles gaat via de ledenadministratie.

Kledingadvies
Het is voor deze spelers niet verplicht om een DESTO-tenue aan te schaffen. Het dragen van voetbalschoenen en scheenbeschermers is voor hun eigen veiligheid wel verplicht. Tip: kleed uw kind passend naar het weer aan. In de ochtend is het vaak nog koud en vochtig, dus houd hier alstublieft rekening mee.

Aanmelden voor de Nino’s
Is uw kind enthousiast en wil hij of zij echt op voetbal? Dan kunt u uw kind inschrijven als lid via: Aanmelden

Afmelden voor de Nino’s
Als uw kind wilt stoppen bij de Nino’s kunt u dat regelen via Opzeggen