Wil je een bericht plaatsen?
Stuur een mail naar nieuws@DESTO-utrecht.nl

Lid worden, wijzigen of stopzetten? Ga naar de lidmaatschapspagina's

Aanmelden Nieuwsbrief

DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

KNVB Programma

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

DESTO DIVA CUP 2017

desto_diva_cup

 

 

 

 

 

3 JUNI 2017 SPORTPARK ‘DE VRYHEIT’ IN VLEUTEN

Voor de 6e keer organiseert DESTO de DESTO DIVA’S CUP: met 75 teams en met bijna 1000 voetballende diva’s hét grootste eendaags meiden- en vrouwentoernooi van de provincie Utrecht!

De organisatie is al weer druk in de weer om ook dit jaar tot een ongekend succes te maken. Veel teams uit het hele land – en zelfs uit het buitenland – hebben zich al ingeschreven.

Wil je als team dit unieke toernooi niet missen? Informeer dan via DESTOmeidentoernooi@gmail.com of er nog plek is of vraag om een plek op de reservelijst!

Er wordt uiteraard ook weer gezorgd voor extra gezelligheid naast het veld. Er zijn diverse kraampjes met onder meer eten en drinken en sportartikelen. Ook is er vertier voor de deelnemende dames van alle leeftijden en hun supporters. En …er zijn weer mooie prijzen te winnen in de loterij!

Zoals gebruikelijk vraagt DESTO tijdens dit toernooi ook aandacht voor een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor het mooie werk van de Voedselbank. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om deze mensen van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen ze er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“. De toernooicommissie werkt hier graag aan mee en wij zouden het geweldig vinden als wij ook op uw hulp kunnen rekenen.

Dit geweldige toernooi is natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van vrijwilligers. Wij zoeken onder meer scheidsrechters, leden voor de commissie van ontvangst, veldwachten en horecamedewerkers. Wilt u helpen om dit toernooi wederom tot een onvergetelijk succes te maken? Meldt u zich dan aan via DESTOdivascup@gmail.com Geeft u daarbij aan welke functie uw voorkeur heeft en op welk dagdeel (of welke uren) u beschikbaar bent.