DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Lid worden

Wil jij ook graag tennisen bij DESTO? Dat kan door je aan te melden via de onderstaande button. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Lid worden?

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Wedstrijdtennis

Wedstrijdtennis is leuk voor alle niveaus

Bij DESTO Tennis wordt er volop districtscompetitie gespeeld zowel in het voorjaar als in het najaar.
Onze vereniging kent veel gezellige en fanatieke competitieteams die op verschillende niveaus spelen. Zowel bij de jeugd als bij de senioren is de competitie erg populair. Het is de manier om wedstrijdervaring op te doen door op je eigen niveau te spelen tegen andere clubs. Competitie bij DESTO wordt voor de jeugd op woensdag en zondag gespeeld. De senioren spelen momenteel op de vrijdagavond en zaterdag. De voorjaarscompetitie loopt van begin april tot begin juni en najaarsseizoen loopt van half september tot eind oktober. Beide competities bestaan uit ongeveer 6 tot 7 speeldata.

Inschrijven

In het voorjaar en najaar krijgen alle leden de mogelijkheid om zich in te schrijven waarbij bestaande teams voorrang hebben. Uit ervaring blijkt dat de meeste die zich opgeven wel als reserve of vast in een team kunnen worden geplaatst.

Inschrijven voor senioren kan vanaf niveau 9 als team of individueel. Als je als team opgeeft is het van belang dat deze samengesteld is uit leden die ongeveer een gelijke speelsterke hebben, met een maximaal verschil van 2 punten. Mocht je nog niet genoeg tennisleden kennen om een team mee samen te stellen dan is dat geen probleem! Geef je individueel op met twee voorkeuren; een dames, heren of gemengd team. De wedstrijdcommissie zal een team samenstellen bij voldoende aanmeldingen. Uiteraard houden wij rekening met jouw speelsterkte en zorgen er voor dat jij in een passend team terecht komt.

Inschrijven voor de jeugdcompetitie kan door een mail te sturen naar de jeugdcommissie. Zij zullen een indeling maken naar leeftijd.

Reserve

Denk je dat je niet alle competitiedagen kunt spelen, maar wel de sfeer wil proeven? Geef je dan op als reserve. Wanneer een team een speler tekort komt wordt er uit de reservelijst een speler gevraagd.

Extra info

Op de website van de club en van de KNLTB staat gedetailleerde informatie over de competitie.
Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met de wedstrijdcommissie.