DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Lid worden

Wil jij ook graag tennisen bij DESTO? Dat kan door je aan te melden via de onderstaande button. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Lid worden?

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Tennisles

Leidsche Rijn Tennis is een professionele tennisschool die onder de naam LRT bij DESTO Tennis de trainingen verzorgt. LRT staat bekend om zijn grote betrokkenheid, het leveren van kwalitatief goede trainingen en het organiseren van vele evenementen. LRT werkt met gediplomeerde trainers die lang bij LRT en bij een club werkzaam zijn. Een lesuur is 50 minuten. 1/2 uur = 25 minuten.

Schrijf je gemakkelijk in via Inschrijven Tennisles

Lesregelement

 1. Een lesuur duurt 50 minuten. Bij een half uur wordt er 25 minuten lesgegeven.
 2. Cursist dient bij aanvang van de eerste tennisles lid te zijn van de vereniging. De inschrijving voor tennisles houdt niet automatisch een lidmaatschap bij de vereniging in. Lidmaatschap van de vereniging dient men zelf bij de vereniging te regelen. Het niet lid zijn van de vereniging kan reden zijn voor uitsluiting van verdere deelname aan de tennislessen. In dat geval volgt géén restitutie van het lesgeld.
 3. Indien een bepaalde groep niet vol is, worden er wijzigingen aangebracht in de duur van een les. Een groep van 8 personen met 4 aanmeldingen zal 25 minuten leskrijgen en een groep van 4 personen met 2 aameldingen ook. Dit gebeurt altijd in onderling overleg met de vereniging.
 4. De lessen vinden plaats op vooraf gepubliceerde lesdata op de website van de vereniging.
 5. Wanneer door weersomstandigheden of baancondities de lessen niet doorgaan, krijgt u indien mogelijk telefonisch bericht van de trainer.
 6. Lessen die wegens weersomstandigheden of baancondities door LRT geannuleerd zijn, worden ingehaald in overleg met de trainer. LRT hanteert daarbij de volgende regel: De eerste les wordt ingehaald en de tweede les niet. De derde les wordt ingehaald, de vierde niet. Er worden maximaal 3 uitgevallen regen/vorst/sneeuw lessen ingehaald.
 7. Lessen die door afwezigheid van de trainer niet doorgaan worden ingehaald of door een andere trainer gegeven.
 8. Eenmaal aangevangen lessen worden niet ingehaald.
 9. Lessen gemist door ziekte,blessure of anderszins kunnen indien mogelijk na overleg met de trainer ingehaald worden.
 10. In geval van blessures, ziekte, verhuizing, etc. volgt géén restitutie van het lesgeld. De lessen zijn wel overdraagbaar aan derden wanneer zij hetzelfde nivo hebben.
 11. Betaling van de verschuldigde lesgelden zal plaatsvinden door middel van een eenmalige incasso. Verschuldigde lesgelden zullen in de eerste week van de betreffende lescyclus worden afgeschreven. De betaler heeft daarbij géén recht van terugboeking. Voor uw administratie wordt een (digitale) factuur toegezonden.
 12. Niet tijdige betaling van de lesgelden kan uitsluiting van de tennislessen tot gevolg hebben.
 13. Er wordt gelest op eigen risico. De directie van LRT is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade en/of blessures, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten.