Succesvolle wedstrijd DESTO – FC Utrecht

Na maanden van voorbereiding was het dinsdag 28 juni eindelijk zover, de wedstrijd DESTO tegen FC UTRECHT. Sportpark “De Vryheit” zorgde voor een sfeervolle ambiance en het veld lag er als een biljartlaken bij, ook de weergoden hielpen mee aan een zonnige wedstrijd. Met de ca. 95 vrijwilligers vanuit DESTO kon het niet anders zijn dan dat het evenement  een groot succes werd en dat werd het zeker. Verkopers van de entreekaarten, controleurs bij de entree, muntverkopers, ballen jongens en meisjes, de mensen achter de diverse horeca uitgiften en de jongens en meisjes die met de spelers het veld op mochten, echt aan alles was gedacht. Met de stewards van de FC, de verkeersregelaars, de EHBO’ers en enkele politiemannen waren we klaar om de ca. 1500 toeschouwers en 175 VIPS gastvrij te ontvangen.
20160628_DESTO-FCU-4601Gezien de vele positieve reacties is dat ons als “DESTO” zeker gelukt. Ook het bestuur van FC UTRECHT heeft ons bedankt voor de hartelijke ontvangst. Op het veld hielden onze mannen ook goed stand en met een 0-4 nederlaag hebben ze zeker hun mannetje gestaan. Na de wedstrijd was er op het veld nog uitgebreid gelegenheid om als kind met je favoriete speler op de foto te gaan, de selfies waren dan ook topfavoriet! Ook na de wedstrijd was het nog lang gezellig op het horecaplein en in het paviljoen. In de bestuurskamer was voor de spelers van FC UTRECHT nog een koud buffet.
De organisatie kijkt terug op een prachtig evenement en bedankt alle vrijwilligers voor hun bijdrage in dit succes. Vanuit het bestuur van DESTO was de opdracht “Een festijn voor de hele vereniging” en dat is zeker gelukt. Nogmaals iedereen hartelijk bedankt en wij zullen als organisator zeker proberen om FC UTRECHT in de toekomst nogmaals op ons sportpark vast te leggen voor een oefenwedstrijd.
Namens de organisatie,
Evert Woltjes