Privacy Statement

De bescherming van uw persoonsgegevens is van essentieel belang voor c.o.v. DESTO. Persoonsgegevens van leden worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:

Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. De gegevens van leden en bezoekers, de leden, worden opgenomen in onze ledenadministratie. Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is deze verwerking van persoonsgegevens gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerkingen is c.o.v.DESTO, gevestigd aan de Componistenlaan 1, in Vleuten.

Als u wilt weten welke gegevens van u zijn vastgelegd, of als u deze gegevens wilt wijzigen of u wilt deze gegevens laten wissen conform de daarvoor geldende regelgeving, stuur dan een bericht aan info@DESTO-utrecht.nl of aan:

c.o.v. DESTO
o.v.v. inzage/wijzigen/wissen gegevens
Postbus 176
3450 AD VLEUTEN

Uw e-mail adres wordt uitsluitend gebruikt door c.o.v. DESTO voor correspondentie of het toesturen van een e-mail nieuwsbrief. In iedere e-mail nieuwsbrief neemt c.o.v. DESTO een mogelijkheid op om u hiervoor apart uit te schrijven.

Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. We maken gebruik van noodzakelijke cookies om onze website goed te laten functioneren, conform de cookiewet zoals die op 11 maart 2015 in werking is getreden.

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die via onze website op jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst als je onze website bezoekt. De cookies die wij gebruiken op onze website onthouden geen persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld een wachtwoord, naam, adres of leeftijd. De cookies onthouden alleen jouw voorkeuren.