PQR nieuwe sponsor van ons G-team

PQR en Ronde Tafel halen ruim 5000 euro op voor DESTO G-voetbal
Op vrijdag 11 november 2016 organiseerde de Ronde Tafel 152 De Haar weer een wijnproeverij met veiling voor een goed doel. Dat goede doel was dit keer het DESTO Gehandicaptenvoetbal. Er waren verschillende mensen van DESTO aanwezig. Het was een hartverwarmende avond die een fantastisch bedrag van 5000 Euro voor DESTO heeft opgebracht.

Nieuwe tenues en DESTO Speldag
Het opgehaalde bedrag is o.a. besteed aan nieuwe tenues voor ons G-team. PQR, een moderne ICT Dienstverlener uit De Meern en lid van de Ronde Tafel kwam deze afgelopen zaterdag overhandigen.

Ons  DESTO G-team speelde trots met hun nieuwe tenue tegen Woudenberg. De rest van het geld wordt heel zorgvuldig besteed aan de DESTO Speldag, die dit jaar weer op zaterdag 10 juni zal plaatsvinden.

En een nieuw digitaal scherm…
Als extra gift hebben wij van PQR ook een groot digitaal scherm gekregen. Deze zal op korte termijn op de wand naast de Commissie van Ontvangst worden opgehangen. Hierop zullen de wedstrijden, indelingen, uitslagen en sponsoren digitaal getoond worden tijdens speeldagen.

Wij willen PQR en al hun vrienden en relaties bij de Ronde Tafel 152 bedanken voor deze gulle bijdrage. Daar zijn wij hen allen ontzettend dankbaar voor.