Nieuwe DESTO Sponsorbrochure 2017

In 2016 hebben wij weer nieuwe sponsoren mogen begroeten bij DESTO: Ralph Sports, Hummel, ING, Banierhuis en Dengh. Hebben jullie hun mooie sponsorborden al langs de velden gezien? Wij zijn hen erg dankbaar voor hun bijdrage en betrokkenheid bij onze club.

Sponsors gezocht!
Voor 2017 heeft het DESTO Sponsorteam zichzelf als doel gesteld om € 20.000,- aan sponsorgeld op te halen. Dat lijkt misschien veel, maar dat heeft DESTO hard nodig. Sponsorgeld wordt volledig besteed aan middelen (doeltjes, ballen) en projecten (toernooien, evenementen) om sport voor al onze leden aantrekkelijker te maken en het leefklimaat op het sportpark te verbeteren. We kunnen je hulp goed gebruiken, dus ken jij iemand voor wie een vorm van sponsoring interessant zou kunnen zijn? Zou je zelf een keer willen sparren over de mogelijkheden om je bedrijf bij de DESTO-leden en familie onder de aandacht te brengen? Of zou je op een andere manier willen bijdragen aan sponsoring? Neem dan contact op met het sponsorteam, we komen graag langs.

Nieuwe DESTO Sponsorbrochure 2017
Ons sponsorteam heeft een nieuwe sponsorbrochure 2017 gemaakt om de sponsormogelijkheden aan ondernemers in de regio te kunnen laten zien. Hij staat ook op de sponsorpagina. Jaarlijks laten wij onze sponsoren precies weten waaraan wij de sponsorgelden hebben besteed, promoten wij hen actief binnen de club én organiseren wij evenementen.

Download hier de sponsorflyer

DESTO Sponsorteam
Het sponsorteam van DESTO bestaat uit Marcel van der Laan, Berrie de Kruijf, Richard van Attekum, Tom Wiersma, Paul Oostveen en Sanne Lichtendahl.

Wij zijn te bereiken via sponsoring@DESTO-utrecht.nl of 06 55 746 974 (Sanne).