Lintjesregen bij DESTO

Donderdag 26 april zijn Henri de Jong en Evert Woltjes vereerd met de tekst: het heeft zijne Majesteit behaagd… Beiden zijn onderscheiden met een koninklijke onderscheiding onder andere voor het vele vrijwilligerswerk dat zij bij DESTO hebben gedaan.

Henry de Jong is penningmeester van de Christelijke omnivereniging DESTO in Vleuten (1600 leden). Is naast zijn bestuursfunctie actief als archivaris, voorheen lid van de bouwcommissie en ook medeoprichter van de jeu-de-boules. Nog steeds wedstrijdorganisator en wedstrijdleider, betrokken bij fondsenwerving en clubblad: vrijwilligersactiviteiten die al in 1971 begonnen zijn. Vrijwilliger bij Stichting Begraafplaats Oud-Zuilen in Utrecht.

 

Evert Woltjes is al 45 jaar actief voor de Christelijke omnivereniging DESTO. Zo was hij onder andere oprichter, leider en aanvoerder van het zaalvoetbalteam, sinds 1991 wedstrijdsecretaris en vanaf 2006 bestuurslid van de afdeling voetbal. Door hem is DESTO zaalvoetbal opgebouwd van 1 naar 18 teams. Hij was daarnaast jeugdleider van de protestantse gemeente Zuilen Bethelkerk (1987-1991) en actief voor die kerk in vele rollen. Hij is lid van de ledenraad van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond.