DESTO Sponsorportaal

Sportpark ‘De Vryheit’

Bezoekadres:
Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Postadres:
Postbus 176
3450 AD VLEUTEN

Telefoonnr. Paviljoen:
030-6661230

Kaart
Routeplanner

Informatie voor DESTO Speldag deelnemers

desto_speldag_groepAanmelden voor de DESTO Speldag kan op 2 manieren:

  1. Het snelst en makkelijkst is om het online formulier in te vullen. Deze methode heeft onze voorkeur!
  2. Mocht het online formulier om wat voor reden dan ook niet gebruikt kunnen worden, dan kunt u het deelnemersformulier hier ook downloaden, invullen en opsturen. Het adres staat vermeld op het formulier zelf.

De vaste deelnemers ontvangen elk jaar bij de uitnodiging weer de inschrijfformulieren en een poster voor in het pand. Wilt u op de verzendlijst, geef u dan op via email.

Inschrijvingen moeten uiterlijk op 26 mei 2017 bij ons binnen zijn om zeker te zijn van een plaatsje.

Het regelen van alle deelnemerszaken kost veel tijd, bussen moeten worden ingezet, de route moet worden bepaald, deelnemers moeten worden geïnformeerd over hoe laat ze worden opgehaald etc. Daarom vragen we je echt om op tijd je in te schrijven, des te sneller hoor jij weer hoe laat je wordt opgepikt en in welke groep je zit! Komt je inschrijving later dan 26 mei 2017 binnen kunnen wij het vervoer dus niet meer garanderen.

LET OP: indien de deelnemer in een rolstoel zit, vragen wij dringend om begeleiding (vanuit het tehuis). Deze begeleider kan de deelnemer begeleiden gedurende de dag. Natuurlijk wel met medewerking van onze eigen vrijwilligers. Wanneer de deelnemer in een elektrische rolstoel zit, dient het tehuis zelf voor het vervoer te zorgen. PS: natuurlijk stellen wij het altijd op prijs als er begeleiding meekomt om op deze dag te helpen.