Herdenking Tristan van Houten

Aanstaande zaterdag 18 februari zullen we Tristan van Houten herdenken. Bij DESTO zullen alle teams spelen met rouwbanden en zullen we voor iedere wedstrijd 1 minuut stilte in acht nemen. Bij de commissie van ontvangst zijn A5’jes beschikbaar die zullen worden uitgedeeld aan alle teams waarin dit vermeld staat. De rouwbanden zullen ook bij de commissie van ontvangst worden uitgedeeld. We vragen de teams om op de naastgelegen velden zo veel mogelijk op hetzelfde moment te starten met de 1 minuut stilte.

Het team van Tristan speelt aanstaande zaterdag om 10 uur thuis op het hoofdveld. Het zou mooi zijn als er aandacht is voor dit team.

In het paviljoen staat de tafel met foto, kaarsjes en condoleance boek. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan iets schrijven voor Tristan en zijn familie. Na zaterdag zullen we dit aanbieden aan de familie.

Bij uitwedstrijden is het aan de trainer / leider van het DESTO team. Hij of zij kan bij de uitwedstrijd vragen om ook daar een minuut stilte in acht te nemen. Dit kunnen ze vooraf kenbaar maken bij de plek waar ze zich moeten melden bij de uitwedstrijd.

Laten we er een mooie en gedenkwaardige dag van maken zaterdag.

Het voetbalbestuur