Foto’s van de DESTO Speldag 2017

Zaterdag 10 juni 2017, voor sommigen een gewone zaterdag, maar voor anderen een dag om al ver van tevoren naar uit te kijken: de DESTO Speldag. Afgelopen zaterdag was het weer zover: ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking werden in het zonnetje gezet. En het zonnetje: dat liet zich van zijn goede kant zien. Wat een prachtig weer was het!

Dat het uiteindelijk één groot feest is geworden is niet verwonderlijk en ook duidelijk te zien in onderstaande impressie.

Vlak nadat onderstaand filmpje is gemaakt kwam er een oudere deelneemster op mij afgelopen – wellicht aangetrokken door mijn camera, wie zal het zeggen. Ze sloeg een arm om mij heen en keek me aan. Het was even stil, en om het ijs te breken vroeg ik haar “was het een leuke dag vandaag”? Waarop zij antwoordde: “och mijnheer, het is de mooiste dag van het jaar!”. Tja ….. daarmee was alles gezegd wat gezegd moest worden.

Foto’s zijn gemaakt door Jeroen te Wieske.