Een sfeervol en gezellig paviljoen!

Het paviljoen is een plek waar velen van ons vaak vertoeven. Helaas horen we ook vaak dat ons paviljoen niet echt gezellig en uitnodigend is. Nu het koude weer in aantocht is, is het prettig dat je een drankje kunt doen, je mail of een tijdschrift kunt lezen, in een gezellig en aangekleed paviljoen.

Zo wordt er gewerkt aan een goed WIFI netwerk: de opbrengst van de Grote Clubactie wordt daarvoor gebruikt!

Daarnaast hebben we, Marijke, Monique en Simone, in overleg met het DESTO-bestuur, besloten om de aankleding van het paviljoen te verzorgen. Zodat deze netter, opgeruimd, maar vooral gezelliger wordt.

We zijn al druk bezig met een lounge hoek rondom de open haard. De loungebanken worden gemaakt door Henk en Huib. Voor het einde van het jaar zullen de loungebanken rondom de open haard klaar zijn. Bij de loungebanken komt er ook een speelhoek voor de kid’s.

Inmiddels hebben we al enkele accessoires (planten en lantarens) in het paviljoen geplaatst. Daarbij komen er ook nog mooie (sport-) foto’s en speciale vlaggetjes.

Mocht je nog leuke ideeën hebben en/of heb je zin, om af en toe mee te helpen bij het aankleden van het paviljoen voor bijvoorbeeld de kerst of een evenement, dan horen we dat graag.

monique_van_attekum
Monique van Attekum
06 – 197 763 24

simone_van_doornum
Simone van Doornum
06 – 373 396 52