DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Paviljoen

Het mooie paviljoen van DESTO waar zowel voetballers, tennissers als jeu de boules-spelers graag voor, tijdens en na het sporten gebruik van maken, wordt volledig beheerd door de leden. Door de inzet van vrijwilligers zijn de bar en de keuken zoveel mogelijk open en vrijwilligers pakken alle andere benodigde werkzaamheden van inkoop, schoonmaak, beveiliging tot de organisatie van activiteiten op. Een unieke werkwijze voor een prachtig paviljoen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 19.00-23.00
Zaterdag: 08.00-19.00
Zondag: gesloten

Deze tijden gelden in ieder geval van de periode eind augustus t/m eind mei. Van juni t/m eind augustus gelden er aangepaste openingstijden en zal het paviljoen (regelmatig) gesloten zijn.

DESTO heeft de doelstelling om doordeweeks open te zijn vanaf de start van de jeugdtrainingen, ofwel vanaf 16.45 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en 15.45 uur op woensdag.

Teneinde de vaste paviljoenvrijwilligers te ontlasten, doen we een dringend beroep op (nieuwe) vrijwilligers die deze doorgaans zeer rustige uren de bardienst voor hun rekening willen nemen. Daarbij denken we met name aan de ouders van de jeugdleden die op deze uren aan het trainen zijn en zich zodoende al op het sportpark bevinden. Meld je aan via het paviljoen of Jessica Vermeulen (tel. 06-29547079), of Jan Boessenkool (06-16648477). Zij zorgen ook voor het inwerken van barvrijwilligers.

De paviljoencommissie bestaat uit:

  • Jan Boessenkool (voorzitter)
  • Jessica Vermeulen
  • Marijke Swank
  • Jeroen te Wieske