DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Bestuur

Heeft u algemene vragen / opmerkingen aan de bestuursleden dan kunt u contact zoeken via het hoofdbestuur.
Bij financiële vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester.
Als u vragen over paviljoenszaken heeft kunt een bericht sturen naar het paviljoen.

img_1579Voorzitter
verantwoordelijk voor externe contacten en communicatie en eerste contactpersoon voor de DESTO speldag-commissie. Ook is hij bij afwezigheid van een voorzitter van de afdeling tennis eerste contactpersoon in het bestuur voor de afdeling tennis.

Paul Oostveen is voorzitter sinds 30 mei 2016. Hij voetbalt sinds 1995 bij DESTO, inmiddels bij de 35+. Ook tennist hij sinds begin 2016. Hij was voorheen penningmeester van de stichting SESULR, eigenaar van het paviljoen op sportpark “De Vryheit”.

foto-bert-lanserSecretaris
verantwoordelijk voor agenda, verslag en actielijst van hoofdbestuursvergaderingen en algemene ledenvergadering, correspondentie, betalingen en contracten (incl. archivering).

Bert Lanser is secretaris sinds 30 mei 2016. Hij is sinds 1972 lid van DESTO. Hij heeft in de loop der jaren al veel bestuurlijke rollen bekleed binnen DESTO, waaronder voorzitter afdeling voetbal en algemeen penningmeester. Hij traint nog iedere woensdagavond met de veteranen.

Hij zal de rol van secretaris tijdelijk vervullen tot er een opvolger gevonden is. Voel vrij om nadere informatie bij hem hierover op te vragen…

foto-gerardPenningmeester
verantwoordelijk voor financiën (administratie, begroting en jaarrekening).

Gerard Buren is penningmeester sinds 30 mei 2016. Hij is zelfstandig ondernemer en verzorgt administraties en geeft financieel advies. Hij voert ook de administratie van DESTO. Gerard is voetbalvader van een DESTO-lid.

foto-jan-joustraVoorzitter voetbal
verantwoordelijk voor de afdeling voetbal, samen met het voetbalbestuur

Jan Joustra is de voorzitter van het voetbalbestuur. Hij is al lang bestuurlijk actief binnen DESTO. Zijn dochter voetbalt in DESTO dames 1 en hij is fan van het G-voetbal.

 

foto-jan-boessenkoolBestuurslid portefeuille paviljoen
verantwoordelijk voor paviljoen exploitatie, samen met paviljoencommissie

Jan Boessenkool is bestuurslid (portefeuille paviljoen en contactpersoon jeu de boules) sinds medio 2015. Jan is bestuurlijk zeer actief o.a. als voorzitter van de VSU. Hij traint nog iedere woensdagavond met de veteranen. Samen met zijn vrouw Marijke is hij vaak achter de bar te vinden. Hij zal de rol van bestuurder tijdelijk vervullen tot er een opvolger gevonden is. Voel vrij om nadere informatie bij hem hierover op te vragen…

Voorzitter tennis
vacature