DESTO viert FEEST!!

Beste DESTO-leden,

Het bestuur en het eerste elftal vonden het weer eens tijd voor een feestdag bij DESTO! Daarom, hou zaterdag 7 mei vrij.

Het programma ziet er als volgt uit. DESTO 1 speelt die dag zijn laatste thuiswedstrijd tegen DOSC 1 (aanvang 14.30) en het zou natuurlijk geweldig zijn als hierbij zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn om de 3 punten binnen te halen. Na afloop zullen er voetbal gerelateerde spelletjes klaarstaan voor jong en oud. Denk hierbij aan levend tafelvoetbal en penalty schieten op de keeper van het eerste elftal.

Rond een uur of 17.00 zal de barbecue aangezet worden, waar iedereen van een welverdiende hamburger of ander stuk vlees kan genieten. Na de barbecue gaan we verder met een Pubquiz. Voor de BBQ en Pubquiz kan je je opgeven met teams van 4 tot 6 leden. Het inschrijfgeld voor de pubquiz en de BBQ is 10 euro per team. Inschrijven kan via Nick Marchal (nickmarchal@hotmail.com).

Aansluitend zal er een DJ aanwezig zijn en een echte volkszanger, waarna iedereen van een lekker drankje en dansje kan genieten.
Wij kijken er heel erg naar uit en jullie hopelijk ook! Als jullie meer informatie willen, kunnen jullie contact opnemen met ons.

Sportieve groeten,
Nick, Tijs en Ward (spelers DESTO 1)