DESTO verliest onnodig bij FC Driebergen

DESTO heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Uit bij FC Driebergen werd verloren met 1-0.

DESTO begon nog redelijk aan de wedstrijd en was dreigender dan FC Driebergen wat zich ingroef op eigen helft. Buiten een paar standaardsituaties kon DESTO niet echt gevaarlijk worden. Naarmate de 1e helft vorderde kroop FC Driebergen wat uit haar schulp mede doordat het bij DESTO niet zo lekker liep vandaag. Ook Driebergen kon eigenlijk geen kans creeren. De beste kans was vlak voor rust voor FC Driebergen maar deze bal verdween ruim over de kruising. Rust 0-0.

Na rust een ongewijzigd spelbeeld, DESTO probeerde aan te vallen en Driebergen gokte op de counter. Kort na rust werd DESTO een zuivere penalty onthouden door de warrig leidende scheidsrechter Hardeman. Een speler van Driebergen haalde toch echt de bal van de doellijn met zijn hand. Kort hier opvolgend een counter van Driebergen welke succesvol  was. 1-0. Hierna moest DESTO toch echt uit een ander vaatje gaan tappen. Dit gebeurde met de ingevallen Mounir Bennaroua voor Benji Kers. Gelijk vielen er twee grote kansen voor DESTO te noteren. Maar helaas zonder resultaat. Dyaley Kers schoot over. Hierna begon FC Driebergen met tijdrekken en een grote theatershow. En lag het spel voortdurend stil en vond scheidsrechter Hardeman het allemaal prima en durfde niet op te treden. Een schandalige overtreding met twee benen van achteren op Mounir Benneroua werd bijvoorbeeld slechts met geel bestraft. DESTO probeerde nog de gelijkmaker te produceren maar het mocht niet baten. Een teleurstellende nederlaag vandaag.

Volgende week wacht de laatste thuiswedstrijd van voor de winterstop. Dan komt vv Benschop op bezoek waarmee DESTO de 4e plaats deelt en wat vandaag de derby van Lopik won. Aanvang 14.30 uur op Sportpark de Vrijheit.