DESTO O15-2 KAMPIOEN!

Afgelopen zaterdag is onze O15-2 Kampioen geworden in de 3e klasse! Een geweldige prestatie van onze jongens + meid. Gefeliciteerd Tim, Bilal, Anna, Bosse, Kay, Matthew, Castor, Daan, Ruben, Abdessamad, Jean, Brian, Yasin en Sander!

Met nog 2 wedstrijden te gaan, 1 wedstrijd minder dan beide concurrenten van De Meern, en 1 punt voorsprong (klinkt bekend 010?!) moest het uit bij Elinkwijk gebeuren. Na een zeer stroeve 1e helft sloeg de balans om na de rust en kon met een 8-0 overwinning het Kampioenschap gevierd worden!

Nadat de Kampioensshirts waren aangetrokken kwam vader Marcel met een heuse Kampioensschaal aanzetten, welke aan aanvoerder Daan werd overhandigd. Vervolgens meteen naar DESTO waar onze mannen + dame vanaf het terras door de ouders met ‘We are the Champions’ en party-poppers werden onthaald. Sponsor Peter Bijl Schilderwerken verzorgde nog 2x Schaal de Vryheit + drinken om het extra te vieren.

Als je bedenkt dat we dit seizoen begonnen met 8 2e jaars- en 4 1e jaars spelers, afkomstig uit 5 verschillende teams en 2 van buiten DESTO, dan is er een ware teamgeest ontstaan waarbij iedereen voor elkaar wilde strijden. Met de ontwikkeling die zowel de spelers afzonderlijk als ook het team gaandeweg het seizoen hebben doorgemaakt, is dit Kampioenschap een mooie bekroning. Gefeliciteerd!!

Jullie trotse leider John en trainer/coach Simen