DESTO HEEFT GEKOZEN VOOR EEN NIEUW TENUE EN DETAILLIST

De afgelopen maanden heeft DESTO een selectieproces doorlopen voor een nieuw tenue en nieuwe detaillist. Als eerste is met Deventrade gesproken (licentiehouder Hummel in NL), daarnaast is ook een ander kledingmerk uitgenodigd voor een presentatie. De keuze was snel gemaakt voor Hummel i.v.m. prijs/kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en de webshop die ze voor de DESTO kledinglijn vanaf het begin van volgend seizoen beschikbaar zullen stellen. Omdat ons huidige wedstrijdshirt dit seizoen voor het laatst beschikbaar was, moesten we een nieuw shirt kiezen. We hebben voor het nieuwste HUMMEL-shirt gekozen. Voor alle veldvoetballers (jongens en meisjes, mannen en vrouwen) is dit hetzelfde shirt met lange mouwen.

Voor de zaalvoetballers is dit shirt beschikbaar met korte mouw. Dit shirt zullen we binnenkort “onthullen” en tentoonspreiden in het paviljoen. Het broekje blijft ongewijzigd. Nieuw zijn de sokken met 1 DESTO-logo aan de voorkant. Deze sokken zijn van Stanno en zijn van betere kwaliteit (en goedkoper) dan de huidige  sokken. Als laatste zal het logo van zachter materiaal vervaardigd worden, waardoor deze beter gedrukt kan worden op shirt, broekje en trainingspak. Het komende seizoen zullen we in ieder geval als overgangsjaar gebruiken, waarbij je zowel in het huidige als nieuwe tenue aan wedstrijden kunt deelnemen.

  • De tweede keuze betrof de detaillist. We hebben 4 partijen gesproken en beoordeeld en gekozen voor Ralph Sports in Nieuwegein. Ralph Ehlert is de eigenaar van Ralph Sports uit Nieuwegein en is reeds leverancier van de kledinglijnen van JSV, Geinoord en UVV. Omdat Ralph Sports de beste combinatie van service, ervaring en sponsorbedrag van alle detaillisten aan ons voorlegde hebben we voor hem gekozen. Met Ralph Sports hebben we concrete afspraken gemaakt over:
  • Verkoop vanuit het paviljoen bij de start van ieder seizoen: zo zal Ralph Sports op za 20 en za 27 augustus a.s. tenues verkopen vanuit het DESTO paviljoen. Uiteraard zijn de tenues ook te kopen in de winkel van Ralph Sports, ’t Sluisje 10 te Nieuwegein
  • Volledig uitnutten van de club-webshop, die Deventrade voor ons beschikbaar zal stellen
  • Bezorgen aan huis, tegen reguliere bezorgkosten
  • Verkoop van DESTO-sokken aan de bar in het paviljoen

De komende periode zullen we jullie over meer concrete zaken verder informeren. De selectiecommissie is graag bereid tot nadere informatie. Voel vrij om Wilma Groot Wassink, Richard Mulder (beiden voetbalbestuur), Rick Krebbers (trainer van DESTO-meiden en inkoopspecialist) en Paul Oostveen (sponsorcommissie) aan te spreken hierover.