DESTO Sponsorportaal

DESTO Nieuws

Sportpark ‘De Vryheit’

Componistenlaan 1
3451 SX
VLEUTEN

Kaart
Routeplanner

Commissie

De DESTO Speldag commissie bestaat uit:

  • Karin Averink: zorgt voor genoeg vrijwilliger om de groepen te begeleiden. Maar ook genoeg vrijwilligers voor de smeerploeg, er moeten die dag wel 1.000 broodjes gesmeerd worden, vrijwilligers die kunnen schminken en vrijwilligers voor de limonadebar, etc. Wil je helpen kijk dan voor meer informatie onder de link vrijwilligers. Daarnaast houdt zij de website en social media bij samen met Irma.
  • Ruud Kolijn: coördineert de bouwploeg. Samen met een team sterke mannen en vrouwen zorgt hij ervoor dat alles al een dag van te voren klaar staat. Van podium tot springkussen en van vlaggetjes ophangen tot picknicktafels opzetten! En ja, na afloop wordt het ook allemaal weer afgebroken.
  • Rob Oostveen: is de logistieke man, zonder hem en de OVU/QBuzz en de vrijwillige buschauffeurs geen vervoer. Rob zorgt ervoor dat iedereen wordt opgehaald en weer wordt thuis gebracht.
  • Frank Korrel: is de contactpersoon voor de deelnemers en de tehuizen. Heb je vragen dan kun je hem altijd mailen. Verder verzorgt hij samen met Rob Oostveen de groepsindelingen en regelt het vervoer.
  • Rob Westerhoff: is onze LION-man. Hij zorgt samen met alle andere LIONs elk jaar weer voor de creatieve spelactiviteiten.
  • Irma de Vos: is voorzitter. Zij schrijft bedrijven aan voor sponsoring en stichtingen voor subsidie, zorgt voor de diverse communicatiemiddelen (poster, website, social media, brieven, persberichten, draaiboek, etc.).

Met zo’n team om je heen is het elk jaar weer een feestje om deze dag mogelijk te maken!